Konu
:
Milföyde Kuşbaşı
Yalnız Mesajı Göster
Milföyde Kuşbaşı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföyde Kuşbaşı
Milföyde Kuşbaşı
5 adet milföy hamuru,
yarım kg
koyun kuşbaşı,
2 adet soğan,
3 adet domates,
1 su bardağı haşlanmış bezelye,
100 gram margarin
Yemeklik olarak doğranmış soğanı, 100 gram margarinle kavurun
Ardından eti ilave edin
Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin
Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin
5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın
Kase-yerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana kadar pişirin
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul