Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Tarifi



Mantarlı Et Sote - Mantarlı Et Sote Hazırlanışı

Malzemeler : (4 kişi için)

500 gr Kuşbaşı Et,
300 gr Mantar
2 adet Domates
1 adet Soğan
2 adet Sivri Biber
Margarin
Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber

Hazırlanışı :

Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın Suyunu çekene kadar kavurun Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün Mantarları ortadan ikiye bölün Kavrulan etlerin üzerine atın 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla