Yalnız Mesajı Göster

Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi



Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Hazırlama

Malzemeler : (4 kişi için)

12 adet Koyun Paçası
8 bardak Su
2 adet Limon
2 diş Sarımsak
yeterince Tuz

Hazırlanışı :

Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olmalıdır

Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır

Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla