Konu
:
Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi
Paça Haşlaması
- Paça Haşlaması Hazırlama
Malzemeler : (4 kişi için)
12 adet Koyun Paçası
8 bardak Su
2 adet Limon
2 diş Sarımsak
yeterince Tuz
Hazırlanışı :
Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olmalıdır
Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır
Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul