Konu
:
Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi
Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi
Malzemeler : (6 kişi için)
½ Kg Kuşbaşı Et
4 adet Pırasa
4 adet Patates
4 adet Havuç
1 adet Kereviz
2 adet Kuru Soğan
1 yemek kaşığı Sıvıyağ
1 yemek kaşığı Salça
1 Bardak Sıcak Su
Tuz, Kara Biber
Hazırlanışı :
Yağı tencereye koyup üzerine eti ve doğranmış soğanı ekleyin
Orta hararetli ateşte, soğanlar sararıp et de bıraktığı suyu çekene kadar kavurun
Salçayı ilave edin
Sebzelerin hepsini yıkayıp ayıklayın
Ceviz büyüklüğünde doğrayın
Patatesi en sonra koymak üzere, hepsini etin üzerine yayın
Tuz ve karabiber koyup karıştırın
Bir su bardağı sıcak su ekleyin
Kısık ateşte hepsi yumuşayıncaya kadar pişirin
Kısık ateşte pişirilen yemek daha lezzetli olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul