Yalnız Mesajı Göster

Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi



Kış Türlüsü - Kış Türlüsü Tarifi

Malzemeler : (6 kişi için)

½ Kg Kuşbaşı Et
4 adet Pırasa
4 adet Patates
4 adet Havuç
1 adet Kereviz
2 adet Kuru Soğan
1 yemek kaşığı Sıvıyağ
1 yemek kaşığı Salça
1 Bardak Sıcak Su
Tuz, Kara Biber

Hazırlanışı :

Yağı tencereye koyup üzerine eti ve doğranmış soğanı ekleyin Orta hararetli ateşte, soğanlar sararıp et de bıraktığı suyu çekene kadar kavurun Salçayı ilave edin Sebzelerin hepsini yıkayıp ayıklayın Ceviz büyüklüğünde doğrayın Patatesi en sonra koymak üzere, hepsini etin üzerine yayın

Tuz ve karabiber koyup karıştırın Bir su bardağı sıcak su ekleyin Kısık ateşte hepsi yumuşayıncaya kadar pişirin

Kısık ateşte pişirilen yemek daha lezzetli olur

Alıntı Yaparak Cevapla