Konu
:
KABAK TATLISI - KABAK TATLISI Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
KABAK TATLISI - KABAK TATLISI Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
KABAK TATLISI - KABAK TATLISI Tarifi
KABAK TATLISI - KABAK TATLISI Tarifi
Malzemeler : (6 kişi için)
2 Kg Bal Kabağı
1 Kg Toz Şeker
Süslemek için Ceviz
Hazırlanışı :
Kabağı bütün aldıysanız dilimleyip kabuklarını soyarak geniş bir kapta şekerle örterek bir kaç saat bekletin
Kabuklarını soyup hazırlamak biraz zor olduğundan dilimlenmiş olarak satılanlardan almanızı öneririm
Bekleme süresi sonunda sulanmış olan kabakları hiç su koymadan kısık ateşte ağır ağır pişirin
Yumuşayınca ateşi kapatıp soğumaya bırakın
Servis sırasında üzerini dövülmüş cevizle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul