Yalnız Mesajı Göster

Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi



Havuç Tatlısı - Havuç Tatlısı Tarifi

Malzemeler:
500 g havuç
1,5 çay bardağı toz şeker
6-7 adet sade pötibör bisküvi
Yarım çay bardağı fındık kırığı
1 poşet Dr Oetker Krem Şanti
1,5 çay bardağı soğuk süt
2 yemek kaşığı hindistancevizi

Hazırlanışı:
Havuçları rendeleyip şeker ile birlikte suyunu çekinceye kadar ( 5-10 dakika ) pişirin Soğuduktan sonra ufalanmış bisküvi ve fındık kırığını ilave edin Karıştırıp 20x25 cm ölçülerindeki kalıba yayın

Krem şantiyi süt ile çırpın ve havuçların üzerine yayın Hindistan cevizi serpin ve buzdolabında 3-4 saat dinlendirin Dilimleyerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla