Konu
:
Mousse Kup - Mousse Kup Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mousse Kup - Mousse Kup Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mousse Kup - Mousse Kup Tarifi
Mousse Kup - Mousse Kup Tarifi
Malzemeler:
1 paket Dr
Oetker Çikolatalı Mousse
2,5 çay bardağı soğuk süt
1 poşet Dr
Oetker Krem Şanti
2 çay bardağı soğuk süt
2 tatlı kaşığı nescafe
2 yemek kaşığı rom
50 g bitter çikolata
Hazırlanışı:
Çikolatalı mousse’u 2,5 çay bardağı soğuk süt ile 5 dakika çırpın
7-8 adet kaseye paylaştırın
2 çay bardağı soğuk sütün içine nescafe, rom ve krem şantiyi ekleyip 2-3 dakika çırpın
Krema torbasına alıp mousse’ların üzerine şekilli sıkın
Çikolatayı benmari usulü eritin
Yağlı kağıttan huni yapın ve içine çikolatayı doldurun
Ucunu makasla kesin
Alüminyum folyo üzerine değişik şekiller sıkıp buzdolabında 20 dakika bekletin
Şekilli çikolataları alüminyum folyodan dikkatli ayırın ve kadehleri süsleyin
Soğuk servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul