Konu
:
TAVUKLU KEŞKEK - TAVUKLU KEŞKEK Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
TAVUKLU KEŞKEK - TAVUKLU KEŞKEK Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
TAVUKLU KEŞKEK - TAVUKLU KEŞKEK Tarifi
TAVUKLU KEŞKEK
Malzemeler : (4 kişi için)
1 su bardağı Aşurelik Buğday
4 adet Tavuk Butu
2 yemek kaşığı Tereyağ
tuz ve pul biber, kimyon
Hazırlanışı :
Buğdayı önceden bir kaç saat ıslatın
Düdüklü tencereye kemikleri ve derisi ayrılmış tavuklarla buğdayı koyup tuz eklemeden pişirin
Tuz buğdayın pişmesini geciktireceği için sonra eklenir
İyice pişince tahta kaşıkla vurarak ya da el blenderi yardımı ile ezin
Tavukla buğdayın birbiri ile iyice hallolmasını sağlayın
Tuzu ve kimyonu bu aşamada ekleyebilirsiniz
Servis yaparken üzerine eritilmiş tereyağ ve pul biber karışımı gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul