Yalnız Mesajı Göster

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi



Karıştırmalı Adıyaman Pilavı - Karıştırmalı Adıyaman Pilavı Tarifi

Malzemeler :

15 kg bulgur
500 gr tereyağı
2 kg doğranmış et (kavurma et)
100 gr Salça
100 gr Pul biber
50 gr baharat
yeteri kadar tuz

Hazırlanışı: Et kavrulur, bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür, biber ve baharat üzerine 15 litre su ilave edilir Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla