Konu
:
Beyinli Beykoz kebabı - Beyinli Beykoz kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Beyinli Beykoz kebabı - Beyinli Beykoz kebabı Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beyinli Beykoz kebabı - Beyinli Beykoz kebabı Tarifi
Beyinli Beykoz kebabı - Beyinli Beykoz kebabı Tarifi
Malzemeler:
500 gr
parça et
4 adet kuzu beyni
2 yemek kaşığı margarin
2 adet soğan
1 adet havuç
1 adet patates
tuz karabiber
Hazırlanışı:
Beyinler sirkeli suda haşlanır ve kuşbaşı şeklinde doğranır
Soğan yemeklik doğranır
Yağda etle birlikte kavrulur
Üzerine 2 su bardağı su ekleyip 30 dakika kadar pişirilir
Bu arada üzerinde biriken köpükler alınır
Havuç ve patatesler doğranır
Kaynamakta olan etin üzerine tuz ve karabiber ile birlikte ilave edilir
Sebzeler yumuşadıktan sonra doğranmış beyinler, etlerin üzerine serpiştirilir ve birkaç dakika daha pişirilir
Sıcak olarak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul