Konu
:
Acılı kavurma
Yalnız Mesajı Göster
Acılı kavurma
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı kavurma
Malzemeler(2 kişilik)
12gr un(1
5corba kasigi)
15gr katı yag(1 corba kasigi)
1 adet dolmalık biber
1 adet sogan
1 adet kereviz
Defne yapragı
Tuz,acı pul biber
300 gr kusbasi et
250ml et suyu(1 su bardagi)
1kase haslanmıs prinç
1 adet kıyılmıs taze sogan
Kıyılmis maydanoz
Yapılısı
Unu kati yag ile koyu bir karamel rengi alana kadar kavurun
Kuru sogan ,kereviz ve dolmalık biberi kup seklinde dograyıp kavrulmus una ekleyin ve kavurmaya devam edin
Bu arada ayri bir tavada kuşbasi eti iyice kavurun
Sebzeler iyice yumusayinca defne yapragı,tuz ve acı pul biber ekleyin
Kavrulan etleri de et suyu ile birlıkte tencereye alın
Birlilte bir tasım piştişden sonra cukur tabaklara bolusturun
Uzerine haslanmıs princ serpin
Princlerin uzerinide kıyılmıs yesilsogan ve maydanoz koyup ve servis yapın afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul