Konu
:
Marullu haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Marullu haşlama
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Marullu haşlama
MALZEMELER
4 adet kuzu incik
1 adet kıvırcık salata
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
1 adet limon + 1 yumurta sarisi
HAZIRLANIŞI
Tereyağında taze soğanlar çevrilir ve kuzu incikler çevire çevire kızartılır
Sıcak su eklenerek pişirilir
Kıvama gelince marul ve dereotu eklenir
2-3 dakika pişirilip yumurta sarısı ve limon ile terbiye edilir
Az sulu bol yeşillikli bir haşlama olarak patates salatası ile servis edilir
AFİYET OLSUN !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul