Konu
:
Kiyma Kebabi
Yalnız Mesajı Göster
Kiyma Kebabi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kiyma Kebabi
KIYMA KEBABI
M a l z e m e l e r
* 400 gr
kebaplık et,
* 100-150 gr
kuyruk,
* Arzuya göre
kırmızıbiber,
karabiber ve tuz
HAZIRLANIŞI:
Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur
Bu karışım eşit 6-7 parçaya ayrılır, avuç yardımı ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir
Sıcak sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul