Yalnız Mesajı Göster

Balıklı Papaz Yahnisi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balıklı Papaz Yahnisi



Balıklı Papaz Yahnisi


MALZEMELER

1kg kefal

7adet soğan

2adet havuç

7diş sarımsak

¾ bardak zeytinyağı

1kaşık salça

2bardak su

tuz








HAZIRLANIŞI

Soğanları halka şeklinde doğrayıp bir tepsiye dizin, yağın yarısını üzerine gezdirin; orta ateşte 20dk kavurup ocaktan alın Kalan yağı dökün, sulandırılmış salçayı ekleyin ve diğer sebzeleri de yerleştirin Tuzunu ayarlayıp karıştırın ve orta ısıda 20dk pişirin, sebzeler yumuşayınca halka şeklinde doğranmış balıkları yerleştirin arzu ederseniz baharat serpin, tepsinin kapağını kapatarak 10dk daha pişirin Soğuk olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla