Konu
:
Balıklı Papaz Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Balıklı Papaz Yahnisi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balıklı Papaz Yahnisi
Balıklı Papaz Yahnisi
MALZEMELER
1kg kefal
7adet soğan
2adet havuç
7diş sarımsak
¾ bardak zeytinyağı
1kaşık salça
2bardak su
tuz
HAZIRLANIŞI
Soğanları halka şeklinde doğrayıp bir tepsiye dizin, yağın yarısını üzerine gezdirin; orta ateşte 20dk kavurup ocaktan alın
Kalan yağı dökün, sulandırılmış salçayı ekleyin ve diğer sebzeleri de yerleştirin
Tuzunu ayarlayıp karıştırın ve orta ısıda 20dk pişirin, sebzeler yumuşayınca halka şeklinde doğranmış balıkları yerleştirin arzu ederseniz baharat serpin, tepsinin kapağını kapatarak 10dk daha pişirin
Soğuk olarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul