Konu
:
Azerbaycan Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Azerbaycan Pilavı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Azerbaycan Pilavı
Malzemeler
2bardak pirinç
1kg iç bakla
60gr margarin
5kaşık sıvıyağ
1tatlı kaşığı un
4,5bardak sıcak su
½ limon
tuz
60gr margarini bir kapta kızdırmadan eritin; içine iç baklayı, unu, limon suyunu ve 1,5bardak ılık suyu katıp 40dk haşlayın
Pirinci tuzlu ılık suda bekletip yıkayın, ardından sıvıyağı kızdırıp pirinci 10dk karıştırarak kavurun
Ardından baklaları buraya ekleyin ve kalan suyu katın
Pilav suyunu çekene kadar pişirip 15dk dinlendirdikten sonra servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul