Konu
:
Açma
Yalnız Mesajı Göster
Açma
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Açma
Malzemeler
1 BARDAK SIVI YAĞ
2 BARDAK ILIK SU
1 PAKET YAŞ MAYA
3 KAŞIK TOZ ŞEKER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 PAKET KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN (yaklaşık 3,5 bardak)
2 YUMURTA SARISI (üzerine sürülecek)
MAYAYI ILIK SUDA AÇIN
DİĞER MALZEMELERİ (yumurta hariç) EKLEYİN VE YOĞURUN
YUMUŞAK VE ELE YAPIŞMAYACAK KIVAMA GELİNCE ÜZERİNİ ÖRTÜP KABARINCAYA KADAR BEKLETİN
KABARAN HAMURDAN PARÇALAR KOPARIP PARMAK UCUYLA MARGARİN ALARAK YOĞURUN
ÇUBUK ŞEKLINI VERİN
SERT BİR YÜZEYDE SAĞ EL YUKARI, SOL EL ASAĞI (farklı yönlere) ÇEVİRİN
UÇLARI BİRLEŞTİRİN
TEPSİYE DİZİN
2 YUMURTA SARISINI ÜZERLERİNE BOLCA SÜRÜN
45 DAK
TEPSİDE BEKLETİN
180° FIRINDA İYİCE KIZARANA DEK PİŞİRİN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul