Konu
:
Kişke
Yalnız Mesajı Göster
Kişke
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kişke
4 kişilik
- 2 çorba kaşığı margarin
- 1 su bardağı aşurelik yarma
- 200 gram kuşbaşı kuzu eti
- 8 su bardağı su
- 1 adet ince kıyılmış sivri biber
- 1 adet küçük boy domates
- 1 diş ince kıylmış sarmısak
- Tuz, karabiber, pul biber
Bir gece öncesinden ıslattığınız yarmayı kuzu eti ile beraber suda haşlayın
Eti içinden alıp ayrı bir tencereden sivri biber, küp doğranmış domates, sarmısak, tuz, karabiber ve pul biberle birlikte soteleyin
Daha sonra bir tabağa alın
Eti pişirdiğiniz tencerede, margarinle yarmayı kavurun
Servis tabağına aldığınız yarmanın ortasına pişirdiğiniz soslu eti yerleştirin
Sıcak olarak servis edin
Aşçının notu: Dilerseniz üzerine sumak ve pul biberle tereyağı eritip dökebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul