Konu
:
ARMUT TATLISI Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
ARMUT TATLISI Tarifi
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
ARMUT TATLISI Tarifi
Malzemeler
1 ADET LİMON
3 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER
6 ADET ARMUT
LİMON SUYU VE BEYAZ ŞARAP
12 ADET KARANFİL
Yapılışı
ARMUTLARI SOYUP İKİYE BÖLDÜKTEN SONRA ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARIN
ÜZERLERİNE 2ŞER KARANFİL BATIRIN VE KARARMAMALARI İÇİN BİRAZ LİMON SUYU DAMLATIN
BİR BARDAK SUYU 3 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER VE BİRAZ LİMON KABUĞU RENDESİ İLAVE EDİP, KABUKLAR ŞEFFAFLAŞINCAYA KADAR KAYNATIN
2 KAŞIK NİŞASTA İLAVE EDİP,KOYULAŞTIRIN
LİMON SUYU VEYA BEYAZ ŞARAPLA ÖĞÜTÜLMÜŞ KARANFİL DE İLAVE EDEREK TADLANDIRIN
ARMUTLARI BU KARIŞIM İÇİNDA DAĞILMAMALARINA ÖZEN GÖSTEREREK HAŞLADIKTAN SONRA TEKER TEKER SERVİS YAPACAĞINIZ TABAĞA KOYUN
GERİ KALAN SOSU ÜZERİNE DÖKÜP SOĞUTUN
SERVİS YAPMADAN ÖNCE ÜZERİNE RENDELENMİŞ BİTTER ÇİKOLATA SERPİŞTİRİN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul