Konu
:
> Levrek...
Yalnız Mesajı Göster
> Levrek...
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Levrek...
Malzemeler :
4500 gr
levrek
1 adet limonun suyu
150 gr
tereyağı
4 adet soğan
4 diş sarımsak
4 adet havuç
Karabiber
Tuz
--------------------------------------------------------------------------------
Hazırlanışı :
Tüm balıkları iyice akan suyun altında yıkayın
Aliminyum folyoyu balıkların üzerlerini kapatacak kadar kesin ve folyoların içine 10 gr
tereyağ koyun ve tuz ile karabiberini ekleyin
Folyonun içine dereotu, maydanoz ve küçük küçük kesilmiş havuçları ve balıkları da koyduktan sonra kenarlarını iyice kapatıp 8-12 dakika pişirin
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul