Konu
:
> Kiremitte Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
> Kiremitte Alabalık
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kiremitte Alabalık
MALZEMELER
kişi sayısı kadar temizlenmiş bütün Alabalık
1 fincan zeytinyağ
1 tatlı kaşığı nane
kırmızı toz biber
3 diş sarımsak
1 tutam tuz
karabiber
HAZIRLANIŞI
Sarımsak dövülür
Zeytinyağına dövülen sarımsak, nane, toz biber, karabiber ve tuz katılıp iyice karıştırılır
bir fırça ile balığın üzerine ve içine iyice sürülür
Karışımın dibinde kalan sarımsak balığın karnına koyulur ve yağlanmmış kiremit veya tepsi içinde orta hararetli fırına koyulur
Yaklaşık 15 dakika sonra balığınız hazır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul