Konu
:
Dana Haşlama
Yalnız Mesajı Göster
Dana Haşlama
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dana Haşlama
MALZEMELER
1 kilo kemikli dana
1 baş soğan
2 adet havuç
1 baş kereviz
5-6 adet patates
1 diş sarmısak
2-3 adet tane karabiber
Yarım demet maydanoz
1 çorba kaşığı margarin
HAZIRLANIŞI
Göğüs tarafından alacağınız kemikli parça dana etini dibi kalın bir tencerede önce yağsız olarak, suyunu salıp çekinceye kadar çevirin
Hatta biraz da kızarmasını sağlayın
Az su ile 50 dakika pişirin
Patateslerin küçüklerini bütün olarak, kerevizi küp biçiminde, havuçları da parmak uzunluğunda hazırlayın, margarini dörde bölünmüş soğanla birlikte ete katın
Oda sıcaklığında 12 bardak su ve karabiber tanelerini ilave edin
Kısık ateşte sebze yumuşayıncaya kadar yaklaşık 40 dakika daha pişirin
AFİYET OLSUN!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul