Konu
:
Arapkir Kızarması
Yalnız Mesajı Göster
Arapkir Kızarması
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Arapkir Kızarması
MALZEMELER
2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz
HAZIRLANIŞI
Margarini ılıtıp, yumuşatın
Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin
Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün
Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin
İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin
Yanında pilav ile servis yapın
AFIYET OLSUN!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul