Konu
:
milföy hamurundan pasta
Yalnız Mesajı Göster
milföy hamurundan pasta
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
milföy hamurundan pasta
MALZEMELER
3 tabaka milföy hamuru
1 yumurta sarısı
250 gram kremşanti
350 gram dondurulmuş çilek ve ya başka bir meyve
Yapılışı: Donmuş hamurları 10 dakika açılmaya bırakın
Unlanmış bir zeminde unları 20x20 cm büyüklüğünde açın
Bir tepsinin tabanına yağlı kağıt serin ve hamurları bunun üzerine koyun
Üzerini birkaç kez çatalla delin
Çırptığınız yumurta sarısını hamurların üzerine sürün
Önceden ısıtılmış bir fırında 180 derecede 15 dakika pişirin
Daha sonra soğumaya bırakın
Çilekleri çözün yarım yarım kesin
Kremşantiyi iyice çırpın ve bunun üçte birini yufkalardan birinin üzerine yayın
Bunun üzerine de meyveleri ve çekilmiş Antep fıstığını yerleştirin
Tekrar bir yufka koyup aynı işlemi yineleyin
En üstünü de krema ve meyve ile süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul