Yalnız Mesajı Göster

Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Göğsü Tarifi



Malzemeler


125 gr margarin

3 kahve fincanı un

1 lt soğuk süt

1 su bardağı şeker

1 paket vanilya

Tarif Bilgileri

Kategori: Tatlı Tarifleri

Puanı: 3

Tarifi Yazdır






Yapılışı


Margarin eritildikten sonra un konur Kısık ateşte un cıvık bir hal alıncaya kadar kavrulur Soğuk süt çırpma teliyle karıştırılarak una yedirilir Vanilya ve şeker eklenir Unun topaklanmaması için mikserle çırpılabilir Puding gibi bir iki taşım kaynadıktan sonra ateşten alınıp mikserle soğutulur (suyla çalkalanmış) borcam tepsiye dökülür Dolapta bekletilir

Alıntı Yaparak Cevapla