Konu
:
Tavuklu Tantuni
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Tantuni
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Tantuni
Malzemeler:
300 gr tavuk gögsü
4 adet biber
150 gr mantar
2 yemek kasigi margarin
1 yemek kasigi salca
tuz
kekik
kirmizi pul biber (istege bagli)
karabiber
Yapılışı:
Tavuk gögüsünü cok kücük küp seklinde dograyin
Margarini cukur ve genis bir tavada eritip (cin tavasi ideal) tavuk ve kekikleri ilave ederek yaklasik 3 dk
kavurun
Daha sonra geriye kalan bütün malzemeleri ilave ederek mantarlar ve biberler pisine kadar yüksek isida kavurun
Pistikten sonra sicak olarak tercihen lavas ekmegi arasina dürüm yapip servis yapin
Normal ekmek arasida servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul