Konu
:
HaŞlama
Yalnız Mesajı Göster
HaŞlama
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
HaŞlama
Malzeme:
1 kg koyun eti,
5 adet patates,
3 adet havuç,
10 adet küçük soğan,
1 demet maydanoz,
tuz,
Tarif:
Et iri parçalara ayrılır, tencereye konur
Üzerine kafi miktarda su eklenerek ateşe sürülür
Kaynarken üzerine biriken köpükler alınır
Et yarı pişmiş hale gelince patates dışındaki sebzeler tencereye konur
Pişmeye yakın ise patatesler eklenir
Patatesler de pişince ocaktan alınır
Servis yapılırken üzerine kıyılmış maydanoz serpilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul