Yalnız Mesajı Göster

Tavuk HaŞlama

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk HaŞlama



TAVUK HAŞLAMA

Malzeme:

1 kg parça tavuk eti,
1 adet havuç (arzuya göre başka sebzeler de ekleyebilirsiniz),
1 adet iri soğan,
yarım demet maydanoz,
3-4 adet tane karabiber,
tuz,
Tarif:

Havucu yıkayıp kazıyın Soğanı ayıklayın Sebzeleri iri parçalar halinde doğrayın Bir tencereye tavuk parçalarını yerleştirin Üzerine 1-2 cm aşacak kadar kaynar su koyun Harlı ateşte bir taşım kaynatın Üzerine biriken köpükleri alın Sebzeleri, maydanozu ve tuzunu ilave edin Ateşi kısıp, yaklaşık 1-15 saat kadar pişirin Son yarım saat içinde karabiberini ilave edin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla