Konu
:
Tavuk HaŞlama
Yalnız Mesajı Göster
Tavuk HaŞlama
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuk HaŞlama
TAVUK HAŞLAMA
Malzeme:
1 kg parça tavuk eti,
1 adet havuç (arzuya göre başka sebzeler de ekleyebilirsiniz),
1 adet iri soğan,
yarım demet maydanoz,
3-4 adet tane karabiber,
tuz,
Tarif:
Havucu yıkayıp kazıyın
Soğanı ayıklayın
Sebzeleri iri parçalar halinde doğrayın
Bir tencereye tavuk parçalarını yerleştirin
Üzerine 1-2 cm aşacak kadar kaynar su koyun
Harlı ateşte bir taşım kaynatın
Üzerine biriken köpükleri alın
Sebzeleri, maydanozu ve tuzunu ilave edin
Ateşi kısıp, yaklaşık 1-1
5 saat kadar pişirin
Son yarım saat içinde karabiberini ilave edin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul