Konu
:
Deniz Ürünlü Safranlı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Deniz Ürünlü Safranlı Pilav
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Deniz Ürünlü Safranlı Pilav
Malzemeler
300 g uzun taneli pirinç , 50 ml (1/2 çay bardağı) zeytinyağı , 1 adet doğranmış soğan , 400 ml balık suyu , 200 g dondurulmuş deniz ürünü , safran , tuz ve karabiber
Pirinci akan suyun altında iyice yıkayın
Zeytinyağını, doğranmış soğanı, ve pirinci Otomatik Pişirici 3200'e koyun
İyice karıştırın
Donmuş deniz ürünlerini ilave edin
Balık suyu ve bir tutam safran ekleyin
Tuz ve biber koyun
Pişiricinin kapağını kapatarak çalıştırın
Cihaz pilavı 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul