Konu
:
> Patlican Közleme
Yalnız Mesajı Göster
> Patlican Közleme
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Patlican Közleme
3 adet kemer patlıcan
½ bardak Sızma zeytinyağı
1 kahve fincanı Balsamic Sirke
5-6 yaprak adaçayı
1 kahve kaşığı Oregano "yaban kekiği"
Tuz karabiber
"Sicilya usulü İtalyan Spesiyalitesi"
Kemer patlıcanları alaca soyunuz
Ortadan ikiye bölünüz
Kılıçlamasına 1 cm kalınlığında paraçalara ayırınız
Bol tuzlu su içinde yarım saat dinlendiriniz
Siyah renkli acı suyunu döküp güzelce yıkayınız
Kurulayınız
Kızdırılmış tost makinesine patlıcanları diziniz ve yumuşayıp yol yol yanana kadar kızartınız
Kızarmış parçaları servis yapılacak kare, dikdörtgen veya oval kaba alınız
Derinlik fazla olmamalıdır
Üzerine zeytinyağını Balsanik sirkeyi ve yazılı baharatlarıda koyarak en az dört saat dinlendiriniz
Arada bir altüst ediniz
Taze fesleğen ile süsleyerek soğuk giriş olarak servise çıkarınız
Afiyet Olsun
!…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul