Konu
:
> Kayısılı Pasta
Yalnız Mesajı Göster
> Kayısılı Pasta
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kayısılı Pasta
Malzemeler
Kek Malzemesi
14 yumurta
1/2 kg toz şeker
1/2 kg un
Krema Malzemesi
15 Yumurta
500 gr kayısı püresi
1/2 kg toz şeker
1 kg şekersiz şanti
Yemeğin Tarifi
Yumurta ve toz şekeri çırpın
Önceden çırpmış olduğunuz şantiye ilave edin
Bu karışıma kayısı püresini ekleyerek karıştırın
Hazırladığınız kremayı dinlenmeye bırakın
Turtada kullanılacak 14 yumurtanın toz şeker ile mikserde iyice çırpın
Yumurta sarılarını ve unu ekleyerek karıştırın
Hazırladığınız hamuru büyükçe teflon tavaya döküp kabarana kadar pişirin
Daha sonra fırın kabına alıp kızarıncaya kadar fırında pişirin
Hazırladığınız keki ortadan ikiye bölüp krema sürün
Kekin tamamını krema ile kaplayın
Dilerseniz arasına çilek de dizebilirsiniz
Pastayı buzdolabında dinlendirip dilediğiniz şekilde keserek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul