Konu
:
> Avcı Usulü Kuzu Bacağı
Yalnız Mesajı Göster
> Avcı Usulü Kuzu Bacağı
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Avcı Usulü Kuzu Bacağı
MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın
Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın
Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun
Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin
Unun rengi değişene kadar kavurun
1 çorba kaşığı salçayı ilave edin
Yeterince suyu ekleyin
Kuzu inciklerini tencereye aktarın
Et yumuşayana dek pişirin
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun
Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin
Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin
1-2 taşım kaynatın
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul