Konu
:
> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)
MALZEMELER
50 gr kalamar
50 gr midye
50 gr karides
50 gr ahtapot
1 çay bardağı beyaz şarap
1 limonun suyu
20 gr mantar
4 yeşil biber
3 yemek kaşığı un
2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, beyazbiber
HAZIRLANIŞI
Deniz mahsüllerini temizleyip yıkayın
Tuzla harmanlayarak 10 dakika dinlendirin
Yeniden yıkayarak tavada kıyılmış sarmısak, biber, mantar ile soteleyin
Limon suyu ve şarabı ilave ederek karıştıra karıştıra 6-8 dakika pişirin
Tuzunu ve biberini ekin
Güveçlere doldurarak fırında 8 dakika pişirin
Üzerine kıyılmıs maydanoz serperek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul