Konu
:
> Kalkan Tava
Yalnız Mesajı Göster
> Kalkan Tava
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Kalkan Tava
MALZEMELER
Yarım çay bardağı limon suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Yarım çay kaşığı karabiber
1
5 su bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı un
1
5 kg kalkan balığı, dilimlenmiş
Tuz
5 kişilik
HAZIRLANIŞI
Kalkanları 3 er santimlik şeritler halinde dilimleyip karabiber, limon suyu ve zeytinyağında dinlendirin
Marine edilmiş kalkan balıklarını unlayın, fazla unlarını silkeleyin
Geniş bir tavada yağı kızdırın ve balıkların her iki tarafını alt üst ederek altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın
Balıkları bir mutfak kağıdının üzerine koyup fazla yağını alın
Limon dilimleri ile servis yapın
Kalkanları terbiye etmeden de pişirebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul