Konu
:
> Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik)
Yalnız Mesajı Göster
> Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik)
MALZEMELER
1 kg
ahtapot
4 çorba kaşığı mayonez
1 çorba kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı hardal tohumu
1 çorba kaşığı ince kıyılmış dereotu
HAZIRLANIŞI
Ahtapotu temizlenmiş ya da dondurulmuş olarak alın
Ahtapotu bir tencereye koyun
8 çorba kaşığı su ekleyip, tencerenin kapağını kapatın
Çok kısık ateşte, ahtapot yumuşayıncaya kadar 1,5 saat pişirin
Suyum süzüp, soğumaya bırakın
Sosu hazırlamak için, mayonez, hardal, hardal tohumu ve kıyılmış dereotunu karıştırın
İri doğranmış ahtapotu sosa ilave edip karıştırın
Soğuk olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul