Konu
:
şarmula soslu arnavut ciğeri
Yalnız Mesajı Göster
şarmula soslu arnavut ciğeri
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
şarmula soslu arnavut ciğeri
Malzemeler
1 Adet kuzu ciğeri
2 Çorba kaşığı un
Kızartmak için sıvıyağ
3 Diş sarımsak
1 Adet soğan
2 Çorba kaşığı sirke
Kırmızı pulbiber
3-4 Dal maydanoz
Hazırlanışı
Kuşbaşı doğranmış kuzu ciğerini genişçe bir kapta una bulayın
Bir tavada kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurup yağını süzün
Ciğeri kavurduğunuz yağda sarımak, sirke ve kırmızı pulbiberi bir taşım kaynatın
Doğanı halka şeklinde doğrayıp tuzla ovun
Ciğerleri servis tabağına alıp hazırladığınız sosu gezdirin
Soğan ve maydanozla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul