Konu
:
pazılı kuzu kapama....(kocaeli)
Yalnız Mesajı Göster
pazılı kuzu kapama....(kocaeli)
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
pazılı kuzu kapama....(kocaeli)
Malzeme:
6 parça kemikli kuzu eti
4-5 sap taze soğan
4 pazı yaprağı
2-3 diş sarımsak
45 gr tereyağı
1 su bardağı su
Tuz
Yapilisi:
1
Tavada tereyağını eritin
Etleri ekleyip çevirerek hafif kızartın ve yayvan bir tencereye alın
2
Soğanların yeşil saplarını kıyıp tereyağında hafif soteleyin
Pazı yapraklarını iri iri doğrayın
Soğan ve pazıları etlerin üzerine yayın
3
Sarımsakları soyup ikiye kesin ve etlerin üzerine serpiştirin
Suya bir miktar tuz ekleyip karıştırın ve tepsiye ilave edin
Kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul