Yalnız Mesajı Göster

> Kavurma (5 Kişilik)

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Kavurma (5 Kişilik)



MALZEMELER
1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
1/2 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr Margarin


HAZIRLANIŞI
1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla karıştıralımEti kavuracağımız tencereye 125 gr margarini alalımTuzladığımız eti tencereye koyalım1 su bardağı suyu ekleyelimTencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya kadar orta ateşte pişirelim
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapalım

Alıntı Yaparak Cevapla