Konu
:
> Malzemeler
Yalnız Mesajı Göster
> Malzemeler
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Malzemeler
MALZEMELER
6 adet kuzu incik
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
İncikleri bol suda yıkayıp, 4-5 dakika su dolu tencerede bekletin
İnciklerin üzerini kapatacak kadar su koyun
Tuz, karabiber atın
Kısık ateşte iyice pişirin
Etler kemiklerinden ayrılmaya başlayınca incik pişmiş demektir
İncikleri tencereden alın
Bir bardak et suyuyla yoğurdu karıştırın
İncikleri fırına dayanıklı bir kaba koyun
Üzerine yoğurtlu sosu dökün
200 derecedeki fırında, üzerleri nar gibi kızarana kadar pişirip, servise hazırlayın
İncikler fırında pişerken kurumamaları için arasıra üzerlerine kepçeyle et suyundan gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul