Konu
:
> Etli Şakşuka
Yalnız Mesajı Göster
> Etli Şakşuka
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Etli Şakşuka
MALZEMELER
1/2 kg az yağlı kuzu kuşbaşı et
6-7 adet dolmalık biber
2 adet acı sivri biber
2-3 orta boy domates
2 orta boy kuru soğan
kibrit kutusu kadar margarin
tuz, karabiber
4-5 adet yumurta
HAZIRLANIŞI
Önce kuzu eti suyunu çekince, yemeklik doğradığınız kuru soğanı ilave edip, biraz kavurun
Daha sonra üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, etler yumuşayana kadar pişirin
Dolma biberleri yıkayıp boyuna olarak dörde bölün
Domatesleri yemeklik doğrayın
Arzuya göre acı biberleri de doğrayın
Hepsini, tuz ve karabiberini ilave edip, pişirin
İneceğine yakın içine yumurtaları kırıp, kapağını kapatın
Yumurtalar pişince servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul