Konu
:
> Lengeser
Yalnız Mesajı Göster
> Lengeser
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Lengeser
MALZEMELER
½ kg kuşbaşı et
2 adet kuru soğan
250 gr ceviz
8 dilim ekmek
2 çorba kaşığı margarin
1 çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
2 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Margarini eritin, yemeklik doğradığınız kuru soğanları pembeleşinceye kadar çevirin
Kuşbaşı doğranmış etleri ilave ederek soteleyin ve su su ekleyerek etlerin pişmesini sağlayın
Biraz sulu kalmasına dikkat edin
Diğer tarafta her tabak için iki dilim ekmeği küçük parçalara ayırın
Üzerlerine iri dövülmüş cevizleri paylaştırın
En üste de etleri yerleştirip sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul