Konu
:
> Şamfıstıklı Rosto
Yalnız Mesajı Göster
> Şamfıstıklı Rosto
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Şamfıstıklı Rosto
MALZEMELER
1,5 kg
konturfile (dana etinden olur)
2 yemek kaşığı margarin
1 adet yumurta
4 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı hardal
4 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şamfıstığı
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Rostoluk etin üzerine tuz ve karabiberi iyice sıvayıp bekletin
Şamfıstıklarını blenderda çok iyi kıyın
Yumurtanın beyazını, hardal, un ve yoğurdu cam bir kabın içinde karıştırın
Biraz karabiber ilave edin
Sosu etin her tarafına iyice sürün
Eti fırın kabına yerleştirin
1 bardak su ve margarin ilave edin
30 dakika üstü açık olarak pişirin
Üstü kızarınca fırından çıkarın
Büyükçe bir tencereye eti koyun
Üzerine 6 bardak su ilave edin, tencerenin ağzını folyo ile sıkıca kapatın
Kısık ateşte 60 dakika pişirip servise hazırlayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul