Konu
:
> Viyana Şnitzeli
Yalnız Mesajı Göster
> Viyana Şnitzeli
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Viyana Şnitzeli
MALZEMELER
4 parça biftek
4 çorba kaşığı un
175 gr ufalanmış ekmek kırıntısı
2 yumurta
100 gr tereyağ
tuz
HAZIRLANIŞI
Etlerin iki tarafına da tuz serpin daha sonra bir kaba un ve tuz karıştırıp koyun
İkinci kaba çırpılmış yumurta ve üçüncü kaba da ekmek kırıntılarını koyun büyük bir tavada tereyağını eritin
Biftekleri sırasıyla ilk önce una sonra yumurtaya son olarak da ekmek kırıntısına bulayıp kızartın
Etlerin üstü kahverengileşince ateşten alıp servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul