Konu
:
> Soya eti varyasyonu
Yalnız Mesajı Göster
> Soya eti varyasyonu
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
> Soya eti varyasyonu
MALZEMELER
20 gr Soya eti (ılık su içinde en az 20 dakika bekletilmiş)
2 yaprak kırmızı kıvırcık salata
2 yaprak hindiba
1 tatlı kaşığı mayonez
1 adet salatalık
1 yemek kaşığı baharat karışımı (nane, kekik, reyhan)
1 çay kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı soya fasülyesi
1/4 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Soya etini soya sosunda kısık ateşte, et pişene kadar soteleyin
Soya fasülyesini haşlayın
1 yaprak kırmızı kıvırcık ve 1 yaprak endivyeni ince ince doğrayın
Üzerine mayonez ile haşlanmış soya fasülyesini ekleyin, baharat karışımı ve tuzla tatlandırıp, iyice harmanlayın
Salatalığı ince ince dilimleyerek tabağın ortasına yerleştirin, önceden hazırlanan soya fasülyeli salatayı çevresine serpiştirin, en son soya eti sotesini üzerine ilave edin
Kalan kırmızı kıvırcık ve endivyen yapraklarıyla tabağı süsleyip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul