Konu
:
Kabak Sufle
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Sufle
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Sufle
MALZEMELER
1,5 kilo kabak
Yarım kalıp beyaz peynir
3 yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
Dereotu
Çay kaşığının ucuyla tuz karabiber
1 çay fincanı un
HAZIRLANIŞI
Kabaklar yıkanır, kabukları soyulur ve derince bir kapta rendelenir
Bir miktar tuz serpilip hafifçe sıkılarak suları akıtılır
Kabın içine un ilave edilir, tahta bir kaşıkla hafifçe çevrilir
Ufalanmış beyaz peynir, yıkanıp ince ince doğranmış dereotu, 2 yumurtanın sarısı, 1 yumurtanın tamamı ilave edilip birkaç defa tahta kaşıkla karıştırılır
Yağ ilave edilir ve hafifçe yağlanmış bir fırın kabına dökülür
40 dakika kadar 180 derecede pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul