Konu
:
Fasulyeli Kış Türlüsü
Yalnız Mesajı Göster
Fasulyeli Kış Türlüsü
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulyeli Kış Türlüsü
MALZEMELER
250 gr Kuru Fasulye
280 gr Mısır
3 Havuç
1 Sap Kereviz
1 Soğan
1 Süs Biberi
2 Çorba Kaşığı Margarin
150 gr Sucuk
Bir Miktar Tabasco
Tuz
1 Çorba Kaşığı Kekik
2 Su Bardağı Et Suyu
1/2 Demet Maydanoz
Karabiber
Kırmızı Toz Biber
HAZIRLANIŞI
Kuru fasulye kullanıyorsanız 1 gece önceden suda bekletin veya düdüklü tencerede pişirin
Havuç ve kerevizi yıkayıp ayıklayın
Havucu verev dilimler halinde, kerevizi ince şeritler halinde doğrayın
Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın
Süs biberini yıkayıp çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince şeritler halinde doğrayın
Margarini bir tencerede eritip soğanı kavurun
Havuç ve kerevizi ilave edip 2 dakika kadar pişirin
Sucuğu ince dilimler halinde doğrayın
Sucuk, fasulye, mısır ve biberi tencereye ilave edin
Tabasco ve kekikle tatlandırın
Yemeğe et suyunu ekleyip kısık ateşte, tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika kadar pişirin
Maydanozu yıkayıp yapraklarını ayıklayın
Türlüyü tuz, karabiber ve kırmızı toz biberle tatlandırıp maydanozla süsledikten sonra servis yapın
Dilerseniz türlüye kekik de ekleyebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul