Konu
:
Fasulye Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Fasulye Kavurması
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fasulye Kavurması
MALZEMELER
1/2 Kg Taze Fasulye
2 Adet Kuru Soğan
2 Adet Yumurta
2 Adet Domates
1 Adet Havuç
3 Yemek kaşığı Tereyağı
Tuz, Pulbiber
HAZIRLANIŞI
Fasulyelerin kılcıklarını ayıklayıp yıkadıktan sonra süzgece alın
Suyu süzülünce 1 cm genişliğinde kıyın
Kaynar tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp süzün
Tereyağını tencerede eritip küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun
Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan soğana ekleyin
Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip karıştırın
Karışıma haşlanmış fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin
Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul