Konu
:
Beşamel Soslu Ispanak
Yalnız Mesajı Göster
Beşamel Soslu Ispanak
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beşamel Soslu Ispanak
MALZEMELER
1 demet ıspanak
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
yoğurt
tuz
3-4 diş sarımsak
HAZIRLANIŞI
Ispanakları ayıklayıp, yıkayın
Çok ince olmamak kaydıyla doğrayın
Bir tencereye koyup su eklemeden kendi suyuyla haşlayın
Başka bir tencerede 1 yemek kaşığı yağı eritin
1 yemek kaşığı unu ekleyip biraz sararıncaya kadar kavurun
Üzerine bir bardak süt ekleyip beşamel sos elde edin
Haşlanan ıspanakları süzgece alın
suyunu iyice süzdürün
Beşamel sosu üzerine dökün karıştırın
1-2 dakika ıspanaklar beşamel sosu çekene kadar pişirin
Borcama alın
Soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurdu dökün
Kırmızı biberle süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul