06-25-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak sefası
KABAK SEFASI
Malzemeler:
- 3 adet kabak,
- 200 gr beyaz peynir,
- 1/2 demet dereotu,
- 1 kahve fincanı zeytinyağ,
- 4 yemek kaşığı galeta tozu,
- 3 adet yumurta,
- Tuz, karabiber,
- 1 adet domates
Yapılışı:
Kabakları kazıyın Haşlayıp soğumaya bırakın Uzunlamasına ikiye bölün Ortalarını kaşıkla zedelemeden çıkarın Çatalla ezin Yumurtaları bir kaseye kırın Tuz, karabiber ekleyin Ezilmiş beyaz peynir, zeytinyağ, kıyılmış dereotunu katıp karıştırın Kabak içlerini ekleyip, kabak kayıklarının içine doldurun Üzerlerine galeta tozu ekip, domates dilimleri yerleştirin 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun
|
|
|