Konu
:
Zeytinyağlı mantarlı havuç
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı mantarlı havuç
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı mantarlı havuç
ZEYTİNYAĞLI MANTARLI HAVUÇ
Malzemeler:
- 1/2 kg
havuç,
- 2 adet kuru soğan,
- 2 çorba kaşığı pirinç,
- 15 adet mantar,
- 1 tatlı kaşığı toz şeker,
- Tuz,
- 8-10 dal maydanoz,
- 1/2 çay bardağı zeytinyağı
Yapılışı:
Yağı tencerede kızdırın
Temizleyip, yuvarlak doğradığınız havuçları ve halka doğradığınız soğanları kavurun
Mantarları yıkayıp dörde bölün
Tencereye ilave edin
1 çay bardağı sıcak su ilave edin
Pirinçleri yıkayıp tenceredeki harcın üzerine serpin
Toz şeker ve tuzunu ilave edin
Suyunu çekip pişinceye kadar pişirin
Servis tabağına alıp, maydanozla süsleyip soğuyunca servis yapın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul