Konu
:
Zeytinyağlı Yer Elması
Yalnız Mesajı Göster
Zeytinyağlı Yer Elması
06-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Zeytinyağlı Yer Elması
MALZEMELER
1/5 kg yer elması
1 adet soğan
1 çay fincanı margarin
1 yemek kaşığı dolusu kuru nane
Az tuz
HAZIRLANIŞI
Yer elmaları iyice yıkanıp ayıklanarak iri parçalara ayrılır ve bir tencereye konulur
Halka halka kesilmiş soğan, sıvıyağ ve bir çay bardağı kadar su, az tuz ilave edilip 20 dakika kadar orta hararette pişirilir ve ineceğine yakın nane ilave edilip tahta bir kaşıkla 1-2 kez karıştırılır ve tencerenin altı kapatılır
Soğuduktan sonra servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul